Montcada – Sant Fost – Nou Pins – Tiana (BTT) – 30,5K – 974m+

Sortida cap a Sant Jeroni de la Murtra i pugem a l’ermita de Sant Climent. Des d’aquí, enllacem el corriol de baixada que ens porta a la pista que acaba a la depuradora d’aigües de Montcada. Aquest tram de baixada és molt maco, un corriol molt estret i ràpid, per moments tècnic.

Un cop a la depuradora enllacem amb el lateral del riu Besòs, que ens portarà fins a Sant Fost. Jo m’he equivocat i he anat per la carretera de la Roca. Mai més. El tram entre Montcada i Sant Fost es fa avorrit i desagradable, al temps que perillós. La carretera pels cotxes i els camions.

Un cop a Sant Fost enfilem per una pista amb cert desnivell fins a l’ermita de Sant Cebrià de cabanyes. Un tram una mica planer enllaça amb la pujada continuada però no massa exigent que ens portarà fins al seminari. El darrer tram, asfaltat i urbanitzat, ja no és el que era.

Des de la Conreria, cap a Nou pins per la pista i la baixada, ràpida i revirada, fins a la riera de Tiana. Un carrer amb un fort desnivell ens portarà a la carretera de la Conreria, on agafem el lateral de la Ronda fins a l’arribada.

Ruta a Wikiloc

Deja un comentario